We the peoples...

We the peoples…

…eller måske skulle jeg starte med at byde dig, kære læser, velkommen til min blog. Så jeg lægger de store ord på hylden.

Hvorfor skal det vidunderlige sted, vi kalder internettet, nu beriges/-lemres med endnu en blog? Og endda om mode og stil – puha… Årsagen er vel egentligt, at jeg personligt er storforbruger af modeblade, modeblogs og modefora – jeg bliver superinspireret og har lyst til at komme med mine inputs og betragtninger.

Til daglig læser jeg journalistik på Syddansk Universitet i Odense. Måske ikke fashion capital numero uno, men en hyggelig by nonetheless. Manisk følger jeg slavisk dagens nyhedsbeat – det skal være hard, breaking news på Medietorvet, skal det! Så denne blog er også ment som et lille frirum dedikeret til journalistikkens (eller i hvert fald mit studies) store fy-fy: Livsstilsjournalistik.

Når det så er sagt, så vil jeg på ingen måde påstå, at denne blog bliver super journalistisk. Jeg vil hellere betragte det som personligt fifleri på linje med at shoppe (uh!!) eller samle frimærker (og ja, det gjorde jeg i sin tid).

Jeg er lidt spændt på, om jeg kan opretholde denne blog. Jeg har i 1½ år haft en MyStyleDiary, men det er ikke just hver dag, den bliver opdateret. Men hvis jeg for fremtiden skærer ned på den mængde jeg læser blogs, hvilket er ret lang tid, og i stedet bruger den tid på at skrive, så burde det gå.

2 kommentarer

 • jannieda

  Hey, kiggede lige i et af mine bazar blade hvor der var en artikel med dig. jeg kom til at tænke på hvilken hjemmeside oprette du denne hjemmeside på? eller hvad gjorde du siden du fik denne side. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Jannieda:
  Jeg startede min blog på blogger.com, hvilket er supernemt! Jeg vil vove på at sige, at hvis du kan sende en mail med en vedhæftet fil, så kan du også blogge!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We the peoples...