En kjole om dagen: Dag 3

American Apparel frister

Jeg shopper ofte hos American Apparel. De har klassiske basis-varer som ensfarvede t-shirts i alverdens farver og snit, og så har de mere outrerede ting som tasker, jakker, gamacher og underbukser i skinnende lamé. Selv er jeg dybt afhængig af deres “Unisex Sheer Jersey Short Sleeve Deep V-neck”, den sidder bare så godt og fås i mums farver. Som en der shopper hos American Apparel end mere hvad godt er, så har de jo være så kløgtige at sende mig et tilbud, der er meget svært at afslå. 20 % rabat til og med den 26. november.

Lige så snart jeg ser ordet rabat, kan jeg jo ikke modstå. Så var lige inde at lure på hjemmesiden. Der er den sødeste t-shirt, “Sheer Jersey Heart T”. Den minder mig om en t-shirt version af den grå og blå Giulia Piersanti hjertekjole, jeg har sukket over tidligere. Mon ikke hjerte T’en (hvem kan modstå sådan et navn?) ender med at ryge hjem til mig sammen med nogle flere deep v-necks?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole om dagen: Dag 3