Saks en sok - eller to...

Den ikke-eksisterende weekend

Min tidsfornemmelse er helt forskudt. Jeg tror, det er weekend. Det skyldes så nok det faktum, at jeg slet ikke har haft weekend endnu. Fredag-lørdag-søndag er gået med at lege sportsjournalist på vores årlige Sportsweekend på radiosemesteret. Så var der mandag med forelæsninger hele dagen (kan du sige Socialøkonomi og International Politik uden at gabe?!). Tirdag var jo Store Valg-dag, hvor vi sendte fire en halv timers live radio. Så det var lige en stræk på studiet fra 12-24. Ja, der er stress på, og den bedste kur: Shopping!

Jeg har opdaget, at det dejlige Rosengårdcenter har åbent til kl. 20 om mandagen. Så mellem Sportsweekend og Valgdag og efter forelæsninger tog jeg lige et smut i centret – farligt. Jeg endte selvfølgelig i H&M, som jeg altid gør. Her er, hvad der kom med ind i prøverummet:

Her kom der noget hot pink og pailletter. Jeg har tee-shirten i grå, men den pink var lidt for meget, synes jeg. Pailletvesten kunne jeg, ahem, ikke rigtig fylde ud.

Så var der en strikkjole. Mønstret kunne jeg rigtig godt lide, men da den kom på var den helt forkert: Den kradsede, hang de forkerte steder og ærmerne var lidt øv.


Så skaden blev “kun” et par kobberfarvede glitterstilletter (179 kr.) og den top (79 kr.), der hænger i baggrunden på det første billede fra prøverummet. Damn, billige sko i H&M kan hurtigt blive en dyr vane.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saks en sok - eller to...