Luksus vs. budget - platformssandaler med nitter

En kjole om dagen

Det billede, der hører til mit tidligere indlæg om opdateringen af min StyleDiary, er ikke særligt repræsentativt for, hvordan jeg går klædt til hverdag. I tre ud af de fire udvalgte outfits var jeg iført kjole, og jeg synes faktisk ikke, at jeg går i kjole så ofte som mit klædeskab tillader det. Undskyldningerne er mange og lige dårlige: Det er koldt, upraktisk at cykle i – ja, generelt upraktisk. Det er egentligt mærkeligt taget i betragtning af, at jeg gennem hele min gymnasietid udelukkende gik i nederdel. Men efter at jeg har fundet jeans, der passer mig, har jeg været forfalden til jeans-løsningen.

Nu når jeg tænker over det, så er kjoler en sej beklædningsgenstand. Smid en kjole på, og du er klar til at gå – sådan mere eller mindre. Så derfor: I næste uge, uge 47, må jeg kun gå i kjole. Ingen jeans, bukser. Se det er en udfordring! Det bliver spændende at se, om jeg kan klare det.

For at varme op kommer et lille udvalg af labre kjoler. Hvis jeg havde råd til sådan nogle, ville jeg sikkert gå i kjole hver dag.

Følg med i bloggen hele næste uge og se, hvordan jeg klarer mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget - platformssandaler med nitter