En kjole om dagen

En kjole om dagen: Dag 1

I dag fik jeg slået to garderobe-udfordringer med et smæk: At gå i kjole OG have pailletter på til hverdag.

Sort cardigan, sort organic cotton kjole med lommer, sorte opaque strømpebukser (og nogle af uld indenunder – jeg fryser!), brunt langt, smalt, strikket tørlæde med pom-poms – alt fra H&M. Matguld smalt paillettørklæde fra eBay og flettede ballerinaer i guld fra Karizma (Føtex).


Jeg synes faktisk, at pailletterne fungerede til hverdag. Jeg følte mig ikke overdressed. Det er muligvis fordi, at pailletterne er matte og ikke shiny-glitzy iøjnefaldende. Plus det faktum at jeg prøvede at nedtone dem med et strikket brunt tørklæde som kontrast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole om dagen