Manolo og Marimekko

En kjole om dagen: Dag 3

Lag-på-lag er sådan jeg foretrækker kjoler, når det er koldt. Jeg har en t-shirt under kjolen, og over det en cardigan og et tørklæde. Plus, jeg har to lag strømpebukser på: Et par almindelige sorte fra H&M og et par hulmønstrede over, der er så gamle, at jeg ikke kan huske, hvor de er fra.

Lilla dyb v-neck t-shirt fra American Apparel, blå slå-om-kjole fra Sisters Point, sort cardigan fra H&M, gråt pashmina-tørklæde fra Trendsales, to lag sorte strømpebukser, sorte sneaker-støvler fra H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manolo og Marimekko