Overspringshandling nr. utællelig

En kjole om dagen: Dag 4

Jeg må indrømme, at jeans-bunken i skabet virker mere appelerende end nogensinde før. Men der er tre dage tilbage, så jeg skal nok klare det. Farverne på billederne er ikke helt rigtige. Det gode dagslys er der ikke, når jeg kommer hjem fra uni. Og blitzen får mig til at se ganske rædderlig ud.

Mørkegrå tank top fra Malene Birger, koralrød kjole med gråt print fra H&M, brunt strikket tørklæde med pom pom’er fra H&M, sort cardigan fra H&M; sorte opaque strømpebukser fra H&M; sorte flade tbar sko fra Faith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringshandling nr. utællelig