Sorte disko ben

En kjole om dagen: Dag 6

Da jeg kom ud af døren på vej mod uni, skinnede solen og ikke en vind rørte sig. Perfekt kjolevejr. Da jeg så senere skal ned mod centrum for at optage til et indslag er det koldt og blæsende – ligeså på vej hjem. Da ønskede jeg godt nok, at jeg havde støvler og jeans på!
Dette outfit er en genganger med mindre modifikationer, men det er både pænt og behageligt – så det kan godt tåle at blive gentaget!

Blågrå kjole med sort bærestykke fra H&M, grå cardigan fra Vero Moda, sort satinbånd og sølvkæde-bælte fra Glitter, sort pashmina-tørklæde fra Trendsales, mørkegrå rib-strømpebukser, flade sorte ruskindssko fra Bianco

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte disko ben