Noget om ikke noget som helst...

Flade sko med t-rem

Knuselsker disse slags sko! Lige så behagelige som ballerinaer, bliver 100% siddende på foden og giver lige et ekstra twist end almindelige flade ballerinaer. Jeg har et par fra Faith, som er et år gamle nu. Det er nok det par, jeg har gået med mest af alle mine sko. De er i sådan noget mat, krakeleret læder. Et par i glat læder dukkede op på eBay i min størrelse her forleden, men sælger meldte aldrig tilbage med porto – øv. Så er der et par labre fra Browns i lak. Jeg vil have flade t-rem sko i alle materialer!

Flade sko med t-rem: I læder fra Faith (billede fra eBay) / i lak fra Repetto set hos Browns / i mat, krakeleret fra Faith (fra MSD)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om ikke noget som helst...