Endnu et tux fix

Harry Potter x House of Holland

På lørdag, den 10. november 2007, udkommer den syvende og sidste Harry Potter-bog på dansk. Jeg havde fornøjelsen af at følge Harry’s sidste kamp mod Voldemort på engelsk i sommerferien, men jeg synes da alligevel, at den danske udgivelse skal fejres.

Den amerikanske mode-blog fashionista.com lancerede i forbindelse med både Harry Potter- og House of Holland-hysteriet i sommers en række hylende morsomme forslag til nogle t-shirts. Så morsomme, at tee-producenten Neighborhoodies satte dem i produktion, de ligner dog på ingen måde HOH-tee’sene.

Nogen, der kan finde på et rim til søde Cedric Diggory (aka Robert Pattinson)?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et tux fix