Stylediary Update

H&M Holiday

H&M’s hjemmeside viser de, hvilke super tilbud vi kan forvente til juletid. Så er det bare om at notere det i kalenderen – eller få sendt en sms- eller mail-reminder. Så kan jeg ligge inden sovetid og bide negle over, om jeg nu får fingre i tingene, mens jeg samtidig sammensætter outfits. Sidste år havde H&M en “Gift of the Day”, se det var også nervepirrende (selvom jeg mener, at jeg slet ikke købte noget fra den omgang).

Tilbud fra den 22. november

Tilbud fra den 20. december

(Screendumps fra H&M’s hjemmeside)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stylediary Update