En kjole om dagen: Dag 2

H&Marimekko

End ikke har Fashion Against AIDS-kollektionen ramt H&M, før de annoncerer endnu et interessant samarbejde. I april 2008 lancerer H&M en kollektion, hvor de har brugt Marimekko-mønstre fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Kollektionen vil bestå af cirka 50 stykker sommertøj til kvinder, børn og mænd.


Illustrationerne ser lovende ud. Men illustrationer kan vist få det meste til at se lovende ud. Så jeg vil vente, til jer ser tøjet i billeder eller real life, før jeg er helt oppe at ringe. Jeg har dog altid synes, at det karakteristiske Marimekko blomsterprint var rigtig sødt.


Via nitro:licious og Rodeo Magazine, billede af blomsterprint fra BabyBussiness.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole om dagen: Dag 2