Indianer...

Hot pink i en kold tid

Den skrigende lyserøde farve (hot pink, shocking pink, cerise, fuchsia) er udnævnt til en af sæsonens farver – specielt takket være Stella Mccartneys ’07 efterårs/vinter-kollektion. Pink har aldrig været mig, så jeg kommer nok ikke til at iføre mig det fra top til tå – som for eksempel Stella Mccartney’s fuchsia jumpsuit. Men alligevel appellerer sæsonens hot pink satin accesories mig. Sko, tasker, hårbånd. Det skinnende materiale gør farven endnu mere livlig og skrigende. Det liver op i det grå efterår, men også i et gråt efterårsoutfit (en anden farve som ikke er til at komme udenom).

Disse sko fra Stella Mccartneys ’07 efterårs/vinter-kollektion måtte godt komme hjem og bo hos mig:


Indtil videre nøjes jeg med pink negle – her er det Maybelline’s Express Finish i 84 Fuchsia, der pynter på negle og kop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indianer...