Pailletter til hverdag

Indianer…

Kate Moss var nok den, der (i hvert fald for mig) viste sig i Minnetonka-støvler og gjorde dem til fashion-item og ikke bare praktisk ranch/udendørs-fodtøj. Nogle hader dem, andre elsker dem – og jeg vil da indrømme, at der gik en rum tid, før jeg tøede op for idéen. Jeg mener: De ligner lidt sutsko, og hvem vil rende rundt og ligne en indianer? Men et introduktions tilbud herfra fristede mig (det er der så ikke mere – øv…), og hjem til mig røg der et par sorte ankelhøje mokkasiner med mønter på siden. Ja, og så måtte jeg jo erkende, at mine hidtige fordomme var uberettigede. Jeg har gået rigtigt meget med dem, de er perfekte til efteråret (dog ikke de våde dage vel at mærke!) og er superbehagelige.

Så nu er jeg lidt hooked på frynser og ruskind. Jeg har da også spottet et par looks, der kunne være interessante at prøve.

Dette look fra Stockholm Streetstyle er enkelt, men effektivt. En strikket kappet, sorte tætte strømpebukser og indianerstøvler.

Uhh, kan man andet end at elske hele outfittet? Dog er det de grå-mønstrede tykke strømper sammen med indianer-støvlerne, der gør det helt rigtigt. Billedet er fra Fachunter’s tur til Island.


Igen et rigtigt personligt, cool look – denne gang fra Oslostil. Den chunky-strikkede grå trøje/kjole, blomstrede gamacher og brune, frynsede støvler. Det lyder helt forkert, men ser så rigtigt ud.

Så når økonomien engang bliver til det, hvilket nok først bliver til næste efterår (jul er forude – yikes!), så skal jeg have mig et par høje støvler i brun – med frynser! Gerne dem her:

2 kommentarer

  • Sofie

    Hej :DFørst og fremmes tak for en rigtig fed blog.Jeg sad lige og surfede blogs den anden dag, og jeg faldt med det samme for din:PJeg overvejer meget at købe et par minnetonka, men jeg ville lige høre dig, Hvordan er str.? Kvaliteten osv.?Mvh Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Sofie, Tak for din kommentar :)Min erfaring er, at man skal bestille en størrelse mindre. De er i læder og giver sig efter, at man har gået med dem i et stykke tid. De er lidt stramme i starten, men nu passer de perfekt. Jeg er str. 36 (US 5) og bestilte i str. 35 (US 4). Jeg synes kvaliteten på Minnetonka er rigtig god. Har gået rigtigt meget i mine (og har ikke behandlet dem synderligt godt), og de holder stadig.Jeg håber, det hjalp :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pailletter til hverdag