Samle, samle Sam & Libby

Inspiration: Kate Moss og smokingjakken

Kate Moss har på mange af de seneste candid-billeder vist sig i en sort smokingjakke. Selv har hun “designet” en for Topshop (th), men jeg mener, at den hun har er fra Yves Saint Laurent. Lige nu fås en billigere og udemærket smokingjakke i H&M til 149 kr.På eksemplarisk vis demonstrerer Kate Moss, hvor alsidig en sort smokingjakke er. Smid den over en flot festkjole i stedet for at bruge et sjal eller en bolero. Brug den med et stort tørklæde (dog er jeg ikke vild med de hvide jeans og sorte støvler komboen). Miks sort og mørkeblå (yndlings-kombination pt.). Eller ifør dig et helt sort outfit, men leg med forskellige materialer: Lamé-leggings, ruskindsstøvler, strikket cardigan og satin på smokingjakken – skinnende og mat – all in one.

(Billeder af Kate Moss fra The Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samle, samle Sam & Libby