Læderflæser

Ka’ du la’ vær’ med a’ køb`?

Præcis en måned før forbugsfestens højtid numero uno (det er jul, hvis nogen skulle være i tvivl) har en række miljø- og forbugerorganisationer taget initiativ til en “Buy Nothing Day”. Den 24. november opfordrer de os alle til at droppe dankort og pung og lade være med at shoppe. I stedet skal vi så tænke over vores overdrevne forbrug, og hvad det gør ved miljøet.

Jeg vil allerede krybe til korset og sige, at det vil jeg nok ikke kunne overholde. Jeg skal nemlig købe pizza i morgen. Men ja, decideret shopping bliver der nok ikke meget af, da dagen skal tilbringes på uni, og så skal jeg ud at optage til et radioindslag.

Hvad synes I om sådan en idé? Personligt synes jeg, at det er en god idé at skabe opmærsomhed omkring bæredygtigt forbrug. Ikke fordi jeg på nogen måde selv praktiserer det, men det sætter da nogle tanker i gang. På den anden side tænker jeg også lidt: Ja, vi gider ikke blive prædiket for om vores overdrevne forbrug. Balancen mellem at skabe debat og at gøre folk fornærmede er svær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læderflæser