Hot pink i en kold tid

Nøgne fødder

Narj, jeg snakker ikke om, at blive barfodsaktivist i starten af november. Det handler om hudfarvede sko, hvilket slet ikke lyder så charmerende som nude shoes. Beige lyder også overordenligt kedeligt. Men pointen er, at hudfarvede sko til bare ben jo er et super styling-tip – ens ben ser laaange ud. Lidt ligesom tætte, sorte strømper og sorte sko…

En der, i hvert fald for mig, var eksponent for looket var Carrie Bradshaw fra SATC. Og hun har selvfølgelig også et par lækre på i slagsen i den nye film (billedet i midten).

Billeder fra the Fashion Spot og HBO

Det svære er, at man bliver nødt til at prøve skoene for at se, om skoens farve passer til ens hudtone. Alligevel har jeg da kigget på, hvad nettet har at byde.


Fra øverst til venstre og med uret: Christian Louboutin Hora læder-slingbacks (tan), Christian Louboutin platform pumps med spids snude (bone), Bottega Veneta lakpumps (sand), Miu Miu satin dorsay pumps (nude), Topshop dobbelt-ankeltrem t-bar pumps (Nude), Christian Louboutin Classic Nappa pumps (beige), Christian Louboutin klassiske læder-slingbacks (camel), Christian Louboutin Simple Pumps (nude).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot pink i en kold tid