American Apparel frister

Overspringshandling nr. utællelig

Det er farligt at blogge. Det kan nemt blive en mere yndet beskæftigelse end lad os sige…lave international politik opgave. Puha, hvis bare jeg kunne skrive så meget på min opgave, som jeg kan spytte indlæg ud her – min lykke ville være gjort! Men så er det jo godt at kombinere: Blogging og IP. Så kan jeg overspringshandle med god samvittighed.

——-
De to fodboldstjerner Zindedine Zidane og Ronaldo mødtes som anførere af hver sit hold til en venskabelig kamp i Spanien i mandags. 30.000 tilskuere var samlet i Malaga for at overvære den femte “Match Against Poverty” – en kamp arrangeret af og i forbindelse med de to boldartisters arbejde i United Nations Developement Programme (UNDP). Kampen endte 2-2.
– Formålet med sådan en kamp er, at gøre folk opmærksomme på fattigdomsproblemet i verdenen, sagde AC Milan-stjernen Ronaldo til AFP.
Zinedine Zidane, Ronaldo og tidligere topdommer Pierluigi Colina hilser pænt på hinanden inden kampen “Match Against Poverty” sparkes i gang.

——-
Dette havde så på ingen måde noget at gøre med mode! Men hey, denne blog handler en gang i mellem om ting, jeg synes er dejlige. Og hvis der er noget/nogen, jeg synes er dejlige, så er det Zidane…og fodbold…og et godt formål. Nå nok overspring herfra – tilbage til IP, FN og IO…

(Billede fra Berlingske Tidende, via AFP)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

American Apparel frister