Mørke vinternegle

Pailletter til hverdag

Julefrokost-sæsonen er snart over os og så er det jo tid til at tænke over, hvad man kan se festlig og chic ud i samtidig med, at man vælter hel- eller halvdrukken rundt. En sikker vinder for mig, når det er festtid, er pailletter. Det skriger fest og disco-dans. Jeg stæsede lige en tur gennem Rosengårdscentret i går (det er farligt at bo så tæt på det sted), og Vila bød på en masse paillet-kjoler og Pieces havde den fedeste multifarvede paillet-clutch.

Jeg er så glad for pailletter, at jeg har gået og leget med tanken om, at prøve at gå med de glimtende metalskiver til hverdag. Jeg har endnu ikke taget springet, men har set masser af inspiration.

Kirsten Dunst klarer som sædvanligt at se tres chic og afslappet ud i pailletter. Jeg tror, at det er kontrasten mellem den super casual grå bomulds t-shirt og den florlette nederdel, der gør tricket:

Denne kjole fra See by Chloe på mywardrobe.com (som forresten har 50% af køb over 500£ til i morgen – den 2. november 2007. Man sparer da noget, men skal så også bruge en del). God til fest, men kunne sagtens bruges til hverdag med ribbede tights og ballerinaer:

Selv er jeg på jagt efter et smalt paillettørklæde, som jeg kan have på til hverdag sammen med et chunky strikket tørklæde eller et pashmina. Små skridt, små skridt…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørke vinternegle