W&W og Vietnam

Statistik er ikke altid kedeligt…

Denne blog er nu 21 dage gammel, og dette er det 30. indlæg! Lad os se, hvordan det er gået indtil videre.

De fleste, der er inde at kigge på bloggen, er naturligvis danskere – da bloggen jo er på dansk. Men der er da andre fra udlandet, der forvilder sig herind – men de kommer så heller ikke tilbage. Jeg kan desuden afsløre, at jeg har hele fem faste læsere, og så er der en del, der bare besøger en enkelt gang, fordi de falder over mig på Google.

Som journaliststuderende, og blogger, er jo frygtelig glad for sådan nogle læsertal. Nyhedsavisen smækker jo også deres på forsiden, så det sker også her. Hvem skulle tro, at jeg skulle bruge faget “Samfundsvidenskabelig Metode” i denne sammenhæng? En stor tak til min tidligere underviser Kenneth Thue Nielsen, der nu er valgekspert/-forsker på DR – det er sjovt at se ham på TV!

Screendump taget herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W&W og Vietnam