Farvelade Lanvin

Vibskov for H&M

Om to dage lander den italienske super-designer Roberto Cavallis kollektion i H&M. Et samarbejde som ikke just får mig op ad stolen. Via fashionista.com og rodeomagazine.com har jeg opdaget et langt mere interessant H&M designer-samarbejde.

Henrik Vibskov
Til februar lancerer H&M en række t-shirts (og en taske) designet af kendte designere og musikere – Fashion Against AIDS kaldes kollektionen. Hvis jeg skal namedroppe: The Cardigans, Chicks On Speed, Rufus Wainwright, Jade Jagger, Timbaland og danske Henrik Vibskov. Og som om det ikke var godt nok, så går 25 pct. af overskuddet til organisationen YouthAids.

The Cardigans / Chicks On Speed


Good Charlotte / Justice


Scissor Sister / Rufus Wainwright


My Chemical Romance / Ziggy Marley


Katherine Hamnet / Jade Jagger / Timbaland

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvelade Lanvin