Når fornuften tager over

W&W og Vietnam

W&W’s, Trine og Rikke Wackerhaus’, tørklæder var vældig populære her i år. Jeg tror vist ikke, man kunne gå ned af gågaden uden at se nogen iført de spraglede tørklæder. Jeg ville i sin tid også frygteligt gerne have et, men jeg vil slet ikke give så mange penge for et tørklæde. De går for 400-500 inde på Trendsales pt.!

Jeg mener at have læst i et blad (det var vist Eurowoman), at de er inspireret af/produceret i (kan ikke huske det helt præcist) Vietnam. Og det vakte selvfølgelig lidt nysgerrighed, da det jo er mit mødrene og fædrene land. Så da min familie i sommers tog til Vietnam stod et neontørklæde ala W&W øverst på shoppelisten. Desværre fandt de ikke et, da de nok ikke besøgte de stammer i nord, der producerer dem. En dag, når jeg selv skal til Vietnam, hapser jeg et helt bundt. Man kan sikkert få tyve for det ét W&W-tørklæde koster!

Billederne fra Vietnam er taget herfra, der er iøvrigt rigtig mange fantastiske billeder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når fornuften tager over