Sex and the City II?

3 x Pre-Fall

Pre-Fall picks: Næste i rækken er Luca Luca, Badgley Mischka og Narciso Rodriguez.
Hos herrerne Badgley Mischka finder vi aftenkjolerne – både de gulvlange og dem i knæhøjde. Der er den pt. personlige yndlings-kombo navy og sort. Kollektionen byder også på en del leopardprint, men på grund af snittene er det på ingen måde sexy-sexy, som leopard nemt kan blive. Det er mere sexy-cute – og det foretrækker jeg faktisk (nok fordi jeg ikke kan være sexy-sexy). Og så læg mærke til de hudfarvede sandaler. Det får laaaange modelben til at se endnu lææææængere ud!
Luca Luca minder mig om, at jeg burde hive mine egne hvide strømpebukser ud og bruge dem noget oftere. De to stropløse kjoler er bare yummy – mere er der ikke at sige om det. Det sidste look får mig lyst til at prøve gråt-hvidt sammen – og kun de to farver vel at mærke.
Hos Narciso Rodriguez bliver det med de hvide strømpebukser bekræftet. Hvor cool ser det ikke ud med de sorte sko? Ellers er der kjoler for enhver smag: Body-con, baby doll eller fuldt strut fra hoften. Især er jeg vild med de store skørter: Både det i læder og det, som er foret med hvidt – lækkerhed! Paletten rammer også plet: Sort, hvid, grå – med stænk af brun og oliven.
(Billeder fra style.com – husk du kan klikke på billedet for en større version!)

4 kommentarer

 • tinetush

  Oj jeg er vild med det 4. outfit fra Luca Luca. Tror det er mit ultimative farvorit outfit derfra..Jeg vil fluks ud og investere i et par råhvide eller lyse gråhvide strømpebukser. Også prøve at sammensætte et gråt og hvidt outfit. Ligesom du også har planer om Maria.Jeg kan faktisk godt lide de sorte sko hos Narciso Rodriguez sammen med de hvide strømpebukser, men IMO skal man dog passe på ikke at komme til at ligne en plettet ko ved at bruge den farve sammensætning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, er også helt vildt med looket fra Luca Luca! Husk at lave et indlæg eller flash dit Luca Luca-outfit på en anden måde, hvis du får stykket et sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinetush

  Uh det vil jeg gøre. Jeg købte faktisk et par råhvide strømpebukser her den anden dag. Så nu må vi se hvordan de ser ud på mine ben…Og jeg glæder mig også til at se dit outfit, hvis du engang får dig smyget ned i det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, nu må vi se…Vil vove mig ud i jule-shopping-helvedet i morgen og se, hvad der er, så jeg på en eller anden måde kan få det samme look.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex and the City II?