Luksus vs. budget: Ballerinaer med læderflæser

ANTM: On top?

Tag det ganske roligt, der bliver ingen spoilers her. Jeg har før givet udtryk for, hvem jeg heppede på – så jeg synes ikke, det var den rette pige, der løb af med “a cover and six page spread of Seventeen Magazine and a 100.000$ contract with Covergirl Cosmetics” (jeg har vist hørt den sætning alt for meget) i cycle 9.
Total random tanke som et lille P.S.: Prøv at lukke øjnene, når Chantal snakker. Hun har præcis den samme stemme som Summer fra The OC – det er helt skræmmende. Eller er det bare mig?
(Billede fra cwtv.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Ballerinaer med læderflæser