Virkelighedens ønskeliste

Børne-jul

Julen er en stor fest. Nogle siger, at det er hjerternes fest. Andre mener, at det er børnenes fest. Og ja, der er ingen jul, som et barns jul: Hele chokoladekalenderen bliver spist den 1. december. Man følger troligt hvert eneste afsnit af tv-julekalenderen og skråler med på sangene. Man sluger råt, at selvom huset ikke har en skorsten, så kommer julemanden da bare ind gennem ventilationen på badeværelset. Og man plager, plager, plager sine forældre fra morgenstund til aftenen om at åbne bare én gave, og så én til, og én til… Ja, det er altsammen før druk til julefrokost, stressede julegaveindkøb og madlavning overtager vinterens højtid – selvom der jo også er gode ting ved at være voksen til jul! Ja, jeg bliver helt nostalgisk her i julen (bvadr! vil nogen sikkert tænke), men det jeg ville nå frem til er jul og børn…
I november-nummeret af US Harper’s Bazaar havde de en editorial, der bare fik mig til at grine – det var en genial idé.
Børn klædt ud som top-designere! Fra venstre er det Miuccia Prada, John Galliano, Alber Ebaz (Lanvin), Karl Lagerfeld, Donatella Versace, Stella McCartney og Olivier Theyskens (Nina Ricci). Især Donatella Versace, Stella McCartney, Oilivier Theyskens og Karl Lagerfeld er gode (klik for større billeder).



(Billeder scannet af Luxx fra The Fashion Spot – klik her for at se resten af billederne)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelighedens ønskeliste