Fantastiske Face Hunter

Besøgende nr. 2000!

For en uge siden fejrede jeg indlæg nummer 100, og i dag er endnu en stor dag for denne blog. Den er 60 dage gammel, og i dag klikkede besøgende nummer 2000 sig ind på Mode Med Mere. Og vi taler unikke besøgende! Nu ved jeg ikke, hvad der er godt klaret, når man har startet en blog op – men jeg synes selv, det er ret flot klaret. Specielt taget i betragtning af, at jeg ikke har gjort vildt meget for at promovere den. Og jeg må da indrømme, at det er ekstra motiverende for min blogging-aktivitet at vide, at der er nogen derude, der læser med. Så tak til jer, der følger med derude – jeg håber, at I har lyst til at blive hængende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske Face Hunter