Blogger-øje: Paillet-shorts

Blå ben

Blå og sort, blå og sort – hvor meget kan hun snakke løs om det, tænker I? Et pænt stykke endnu er jeg bange for, det er total yndlingskombo. Men hvor sort og navy er mørkt og dramatisk, så er sort og koboltblå/electric blue (hvorfor er alle danske betegnelser for blå så fesne?) en kombination, der skriger opmærksomhed og se-mig, se-mig. Inspireret af nogle gamle billeder fra Facehunter, som jeg havde liggende i “Inspirations-mappen”, så fik jeg hevet mine gamle skrigblå strømpebukser frem.

Jeg går ikke i dem særligt tit, men efter at have set dem i streetstyle-styling, så tror jeg, at tricket er at holde resten af outfittet sort. Så her i vintertiden vil jeg varme benene med blå strømpebukser, men det ligner stadig, at de fryser!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-øje: Paillet-shorts