Hængende handsker

Blazere bliver større

I lang tid har de små cropped blazere været en trend. Jeg har en mørkeblå, som jeg knuselsker – størrelse otte år er den perfekte cropped blazer til mig. Men Topshop har på det seneste budt på nogle større, længere blazer – og de er mindst lige så fyldt med potentiale, som deres små, cropped fætre.

Jeg har fundet et par looks frem fra ’07 efterår/vinter-kolletionerne. Paul Smith bruger dem med shorts, men med temperaturerene, så ville jeg nok overveje strømpebukser også. Costume National holder sig til et chikt blazer-sæt, mens Yves Saint Laurent sendte den lange blazer ud med strømpebukser under. Og jeg tror nu, at en lang blazer er mindst lige så anvendelig som en almindelig eller cropped blazer. Smid den over en kjole for at maskulinisere outfittet en smule. Se sleek-n-chic ud i skinny waxed jeans, en hvid tank top og tårnhøje sko. En oversize skjorte og tykke strømpebukser for at se skødesløst fantastisk ud. Den lange blazer, hvis stylet korrekt, giver lige det ekstra touch af jeg-rullede-ud-af-sengen-og-lånte-min-kærestes/mands/brors-blazer – og jeg ser fantastisk ud, ja.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hængende handsker