Blomster-kurve på fødderne

Blog-shop

Ahhh, glæden ved at shoppe på nettet! Ingen lange køer, intet menneskemylder, ingen lukketider. Vi nævner ikke besværet med ikke at kunne prøve tøjet, returnere og andet hejs. Nej, alt det overskygger den glæde det er at modtage pakken og finde det fineste tøj eller andet indeni. Og efterhånden er der jo rigtig mange webshops. Der er de helt store som net-a-porter og my-wardrobe. De store indkøbsmagasiner som matches og browns har også en digital del. Og highstreet -kæder som mango, H&M og Topshop har også en webshop. Men de mindre, selvstændige butikker har sjældent deres egen webshop. Det kræver mandskab til at tage billeder, opretholde en hjemmeside og pakke og sende varerne. Men web-shops behøver jo heller ikke at bestå af superprof billeder og blinkende grafik.
Den svenske butik Ashtray har for eksempel åbnet en slags web-shop ved hjælp af blog-sitet blogger.com (det samme som jeg og millioner andre af bloggere bruger). Ashtray fører mærker som Henrik Vibskov, Julian Red og Carin Wester. Nu er der nok ikke mange penge for danskere at spare ved at købe derfra, men jeg håber da, at andre mindre butikker her i Danmark vil kopiere konceptet – så kan man shoppe i sin yndlings-butik hjemmefra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster-kurve på fødderne