Chanel Pre-fall 2008 - var der nogen, der sagde Amy Winehouse?

Blogger-øje: Paillet-shorts

Så har jeg spottet dem igen! Paillet-underbukser/shorts – hvis du ikke har læst/har glemt mit originale indlæg, kan det læses her.

Disse er fra H&M og ser mere højtaljede ud end dem fra Urban Outfitters. Så de er helt sikkert Chanel-ish. Billedet er fra nitro:licious – tjek hendes H&M luv-posts, jeg får altid lyst til at løbe over i H&M, når jeg har læst dem. Desværre er udvalget i min lokale H&M ikke så stor som i hendes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel Pre-fall 2008 - var der nogen, der sagde Amy Winehouse?