Luksus vs. budget - gladiator ankelstøvler

Dårligt netshopping held

Måske bliver jeg nu straffet for at have så mange succesfulde handler på nettet…Måske er det et tegn – Maria, du shopper for meget, så STOP!

Men for at komme til sagen: Jeg fandt endelig en kappe på eBay, men nu her efter en måned er den endnu ikke dukket op. Og så bestilte jeg hjerte t-shirten fra American Apparel i sort/hvid, som jeg havde sukket over. Så får jeg en mail om, at de ikke har den på lager, og at det ikke vil være muligt at få den – NOGENSINDE! Øv, øv.


Helt sort ser det nu ikke ud. American Apparel var så flinke at lade mig vælge en anden farve, så nu er der en hindbær/rød-version på vej til mig. Og hvad kappen angår, så er sælger rigtig sød og forstående. Hun vil tage på posthuset og melde den savnet, og hvis de ikke kan finde den, så vil hun søge om erstatning. Everything’s not lost.

(Billede fra American Apparel og eBay)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget - gladiator ankelstøvler