Blogger-øje: Nitter og nude hos NAP

Din Sko – min svaghed

I dag vovede jeg mig så ud på den odenseanske gågade for at købe de første par gaver. Jeg havde forestillet mig horder af menneske og timelange køer, men det var egentlig ikke så slemt. Der var god plads på gågaden, og butikkerne havde sørget for ekstra personale, så der var ikke lang ventetid ved kassen. Det var faktisk rigtig hyggeligt at tulle rundt på gågaden: Der var orkester, hestevogn med julemand, pandekagebod og flotte julelys – og så skinnede solen! Så det var ideelt til noget shopping.

Ikke overraskende så sørgede jeg også for nogle gaver til mig selv (hvad man ikke bilder sig selv ind for at retfærdiggøre nye køb!). Inde i Din Sko havde de allerede udsalg , så jeg fik lige raget to par sko til mig. Det første par er et par ankelstøvler i sådan noget lilla-brunt læder, og de har sådan en buet banan-hæl (ala Pradas fra denne sæson). Før kostede de 320 kroner, og de gik nu til 100. Jeg tror, de bliver super til både kjole og jeans. Da jeg så det andet par i forretningen, syntes jeg, at de var så grimme, at jeg bare måtte prøve dem. Og da de så var på, så ja, så tænkte jeg: De er så grimme, at de er seje – og så var de nedsat fra 520 til 50 kroner! Men jeg skal nok “make it work” (for at bruge Tim Gunns berømte mantra fra Project Runway).
I H&M faldt jeg desuden over denne skønne lysegrå t-shirt i fin strik. 85% bomuld og 15% kashmere til 129 kroner fra L.O.G.G.. Så er jeg et skridt nærmere til et komplet lysegråt-hvid outfit ala Luca Luca.

2 kommentarer

  • Dizzydi

    Godt at du ikke har været i København så, for her er helt proppet med mennesker fra begge sider af Øresund. Jeg får stress og bliver nødt til at gå i en stor bue udenom strøget. Hm…godt at jeg har fået klaret de fleste juleindkøb. Woohoo! Lækre sko! Ja, også de ‘grimme’, tror sagtens at du kan ‘make ’em work’Glæder mig til udsalg 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, visse fordele er der ved at shoppe i Odense – det er så nok også den eneste, vil jeg mene!Men nu er alle gavekøb klaret, så jeg skal først vove mig ud på gågaden, når der er udsalg – glæder mig også til dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-øje: Nitter og nude hos NAP