Font-finder

Flere sko på udsalg

Efter at have hapset to par sko ved Dins Skos udsalg havde jeg egentlig sagt til mig selv, at jeg ikke skulle købe flere sko under dette udsalg. Det kunne jeg selvfølgelig ikke overholde! Jeg har sukket over disse sko fra Bronx hos Venini i lang tid, men 500 kroner ville jeg ikke give – ja, lidt nærig er man vel altid. Så det var med glæde, at jeg i dag kom forbi Venini, og så at “mine” sko var på udsalg til 200! Haps, haps, sagde hun.
Lilla, lak og spænder – nammenam. Men sikke en mærkelig æske de kom i (klik for større billeder). Den var meget pæn, men det, der stod på den, gav bare ikke mening – i hvert fald ikke for mig…

Mine negle var mærkeligt nok også klar til udsalg! Nope, det er ikke photoshoppet, min pegefingernegl er neongul, mens de andre er mørkeblå ala Rimmels 397 Electric – et mærkeligt indfald jeg fik efter at have bladret gennem denne måneds Sirene på biblioteket. Så kan jeg pege med min neongule pegefinger mod de neongule udsalgs-prismærker og råbe: “De sko er MINE!”

2 kommentarer

  • Mumrikken

    Mht. æsken betyder det så ikke bare noget i retning af, at det er “moderne” at forkæle sig selv eller noget? At det endnu ikke er “so last year to make yourself happy”? Haha, jeg ved det ikke, men det var sådan jeg umiddelbart forstod den :DFine sko, i øvrigt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Jo, jeg tror du henne i noget, der giver mening. Jeg synes bare, at hvis et slogan umiddelbart ikke giver mening, så skal man ikke smække det på kassen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Font-finder