Hold dig varm i den kolde nytårsnat

I morgen er det nytårsaften, og de fleste af os er sikkert ved at lægge sidste hånd på nytårs-outfittet (og -fortsætterne). De festlige kjoler og fine toppe bliver fundet frem, men det er sikkert de færreste af os, der tænker på at holde os varme. Måske bliver de fleste af os inde i varmen og nyder fyrværkeriet bag ruderne med en bid kransekage og en slurk champagne. Men prøv alligevel at vove jer udenfor. Den friske luft, lyset og larmen kan måske gøre jer en smule ædru. Selv er jeg rædselsslagen for fyrværkeri, men jeg sniger mig alligevel udenfor et par minutter. Mens himlen eksploderer over mit hoved, reflekterer jeg over det år, der er gået og det nye år synes at have det bedste i vente. Hvad kan jeg sige: Champagne gør mig måske en smule sentimental.

Og man behøver ikke at fryse derude i nytårsnatten – man kan sagtens være chic i kulden. Hvadend det er en jakke i en opsigtvækkende farve eller et anderledes snit.

(Billeder fra browns, topshop, net-a-porter og wychavon)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *