Blå ben

I Mary-Kate Olsens sko

Er der noget de 157 cm høje tvillinger er kendt for, så er det at stavre rundt i rigtig høje, dyre sko. Jeg elsker deres stil, men nogle af deres skovalg er ikke helt min smag. Dog vil jeg dog give dem, at de er virkelig fashion-forward. De tør – og har selvfølgelig også råd. Således kunne alverdens Olsenites for et par uger siden se Mary-Kate møde op til CFDA og Vogue’s Seventh On Sale Gala i et par 15 cm høje neon-pink og hvide platformssandaler fra Giambattista Valli’s forår/sommer ’08-kollektion.

Selvom de er så absurd høje og så absurd pinke, så er der et eller andet ved dem, der tiltaler mig. Jeg tror aldrig selv, at jeg turde gå i dem – men respekt til MK. Og så er det snyd, at hun allerede kan få fingre i ss08 sko. Men mon ikke at Giambattista Valli får noget uvurderlig reklame her?

3 kommentarer

 • Anonymous

  Giambattista Valli skoene er vist allerede til salg, der er i hvert fald en på tFS der lige har købt dem 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  HejJa, det så jeg godt. De kan bestilles nu på luisaviaroma, men de leveres først fra jan.- marts. Åh, hvem der var kendis og fik leveret ss08 sko allerede nu – i nov./dec. ;)M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ah, det er da også lidt tid at vente…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå ben