Hold dig varm i den kolde nytårsnat

Ikke-listede gaver

Ja, julen er vel overstået, så det er måske lidt et sent indlæg. Men det er først nu, at jeg er kommet hjem og har fået de nye ting på plads. Jeg fik heldigvis mange af de ting, der stod på min ønskeliste. Dog var der også et par enkelte pakker, som ikke var på den kedelige liste – men det var ikke dårlige gaver af den grund. Det er nu rart at få noget helt uventet, men alligevel noget man kan bruge og værdsætte.
Jeg fik to cocktail-glas, så der rigtig kan drikkes Cosmopolitans i SATC-style. Orkideen med den pæne potteskjuler er en mandelgave – og jeg har aldrig vundet mandelgaven før, så den er jeg rigtig glad for. Det er den første plante, som har invaderet min vindueskarm, så jeg er spændt på, hvor lang tid den “overlever” under min varetægt. Og så fik jeg et indrammet billede af familiens for nyligt afdøde marsvin – jeg savner ham, så det er rart at have et billede, så man kan mindes ham.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold dig varm i den kolde nytårsnat