Blazere bliver større

Kjoler fra Burberry

Onsdag betyder nye varer på NAP. Jeg tænkte straks på lakrids grammonfonplader, da jeg så denne sorte silkekjole med rosetter fra Burberry Prorsum. Både en mums kjole – og mums slik. Jeg elsker at rulle sådan en grammonfonplade ud og spise dem som lakridssnørebånd. Jeg bliver jo helt sliksulten.
Og så byder Burberry Prorsum på endnu en lækker, lækker kjole – der bare skriger mig: Lilla, gennemsigtigt bærestykke og hjerteudskæring – I’m in love!
(Billeder fra Net-a-porter og slikleksikon)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blazere bliver større