At lure på ure

Luksus vs. budget: Hvide platformssandaler

Hvis du er på jagt efter et par sko som Mary-Kate Olsens fra Giambattista Valli, så kig forbi Topshop. Den engelske highstreet-kæde er som sædvanligt hurtigt ude med de nyeste trends blandt stjernerne og på catwalken. Denne gang er det hvide platformssandaler ala Giambattista Valli forår/sommer 08. Dem fra Topshop er måske ikke lige så høje som originalerne, men de er meget billigere. Parret fra Giambattista Valli fås til cirka 4600 kroner hos luisaviaroma (desværre er den helt hvide model dog udsolgt), mens man skal slippe godt 620 kroner hos Topshop.
(Billeder fra Giambattista Valli’s website og Topshop)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lure på ure