Tid til juletræ

My Stylediary: Dagbog indeed!

Gemt væk et sted i mit skab ligger min dagbog. Sidst jeg skrev i den var den 29. januar 2007. Jeg har aldrig været god til at skrive dagbog, jeg skriver lidt i den i stimer, men det ebber ligesom ud. Jeg kunne ellers godt tænke mig at sætte mig ned og reflektere over dagen og få styr på mine tanker. Plus så er det en god måde at holde skrivemusklen i træning. Men ja, at skrive dagbog er bare ikke my thing, hvor meget jeg end vil have det til at være det – så er blogging vist mere mig. Men en dagbog, som jeg har været god til at holde, er My Stylediary. Da jeg opdaterede den i går, bladrede jeg også igennem den. Det er sjovt at se: Jeg kan faktisk huske, hvad jeg lavede den dag bare ved at se på outfittet.
Kære dagbog: Den 21. juni 2006 tog jeg ned for at få målt mine øjne hos Louie Nielsen. Derfor måtte jeg ikke have mine linser på, men skulle have briller på. Jeg havde tullet rundt derhjemme i skjorten og smed egentlig bare blazeren og bæltet på og ned i nogle jeans.
Den 3. november 2006 var jeg til Thomas Dybdahl koncert i Odense – en fantastisk koncert. Den mand synger så dejligt, at det gør helt ondt.
Den 15. december var jeg til julefrokost på studiet på LA Bar i Odense. Det eneste røde, der kom på mig var Russian Red – ellers holdt jeg mig til gyldne toner og pailletter. Og jeg var åbenbart meget glad for den top i den periode.
Den 31. marts 2007 tog jeg noget tømmermandsplaget over for at hente mit nye fladskærms-tv på posthuset, jeg lå og sov en dyb og dejlig søvn, da postmanden ringede på. Den stribede top er en del af mit natsæt, så jeg nærmest trillede ud af sengen og over i posthuset.
Den 5. juni 2007 skulle jeg researche til min tv-eksamen. Så på med brillerne, så jeg rigtig kunne brillere. Aldrig har jeg haft så meget held med at få aftaler med kilder i hus som den dag!
Den 6. august var en af de få varme dage den sommer. Så frem med shorts og sandaler. Hvad jeg ikke havde tænkt på var, at jeg skulle købe mad til 100 mennesker til 3½ dage i forbindelse med mit studies rustur. Så dagen blev tilbragt i DaGrofa (sådan et engros-firma). Men jeg kunne simpelthen ikke være i kølerummet i mere end et par minutter, jeg havde jo klædt mig til det sjældne sommervejr IKKE køle/fryserummet i DaGrofa!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til juletræ