Indlæg nr. 100!

Panik

Hverken google eller blogger.com, som hører under google, har virket for mig hele eftermiddagen. Igen og igen har jeg trykket “Genindlæs” og genstartet – men der blev ved med at stå “Fejl under indlæsning”. Og for hver gang fejlmeddelelsen dukkede op, så blev jeg mere og mere irriteret. Men mærkeligt nok blev jeg også grebet af panik: Hvad hvis blogger aldrig nogensinde virkede for mig igen? (Jeps, jeg er sådan en, der tænker worst case scenario som første tanke). Det var ikke rart!

(Billede fra gadgets.dk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr. 100!