Besøgende nr. 2000!

Pre-fall 08: Burberry Prorsum, Missoni og Versace

Pre-fall ’08-kollektionerne vælter ind, så jeg knap kan nå at fordøje dem. Men her er nogle af mine betragtninger om Burberry Prorsum, Missoni og Versace.

Hos Burberry Prorsum var det ikke synderligt innovativt, men skal en pre-fall kollektion også være det? Nonetheless var den meget Burberry-sk. Jeg kunne især godt lide stylingen: Lange, strikkede handsker i grå nuancer med en masse armbånd over. Smalle bælter i taljen, hvor de paisley-mønstrede tørklæder også er stukket under. Det smalle bælte var faktisk sat uden på alt: Cardigans, jakker, trøjer og en stor blazer. Og er det meget mørke lilla strømpebukser, jeg aner? Yummy. Især den olivegrønne kjole må gerne komme hjem og bo i mit klædeskab.

I Missonis kollektion var der selvfølgelig det nærmest obligatoriske Missoni-strikmønster, men det var nu ikke det, jeg fandt mest interessant. Det var mere brugen af stiber, tern og farveblokke, som jeg fandt rigtig spændende. Farverne var også rigtig velvalgte: Bordeaux-rød, støvet pink, grå, røde nuancer, en smule lilla og gult. Jeg kan især godt lide de looks, der er yderst til venstre på begge billeder. Laber frakke og yummy mønster.

Overraskende nok så faldt jeg for rigtig mange looks hos Versace, som normalt ikke falder super meget i min smag. A-line kjolerne er rigtig søde og fungerer både med en turtleneck under eller bare for sig selv. Men det jeg elsker, elsker, elsker er de laaaange læderstøvler, hvor cool er de! De orange kjoler et forfriskende indslag, og de er ned-sexet med sorte trøjer under. Hvor helt anderledes ville det ikke se ud, hvis den body-con orange kjole stod for sig selv?
Desuden demonstrerede Versace hvordan helt sorte outfits skal være – der skal leges med materialer: Læder (cool, cool læderbukser!), pels, pailetter, rynkede stoffer og chiffon. Black is NOT boring!
(Billeder fra style.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøgende nr. 2000!