Lost in translation

Russerne kommer!

Hvad har Dita von Teese og jeg tilfælles? Ikke meget skulle man tro. Jeg beundrer hendes stil, men kan på ingen måde identificere mig med den.

Men ifølge Costume nr. 69 så har jeg faktisk noget tilfælles med den glamorøse burlesque-danserinde. Dita von Teese fortæller nemlig i det store interview, at en af hendes yndlings læbestifter er den røde Russian Red fra Mac (A27 Russian Red matte). Og det er også min aller-yndlings røde læbestift!

I sommeren 2006 vendte jeg hver en makeup-stand for at finde den perfekte røde, matte læbestift. Og da Red Russian kom på læberne, var jeg ikke i tvivl, jeg havde fundet læbestiftEN. Farven har været min tro fest-følgesvend siden da. Jeg kan varmt anbefale den til andre, der leder efter den perfekte røde læbestift.

(Til venstre: Scannet fra Costume nr. 69. Til højre: Min egen, noget brugte, Russian Red fra Mac)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lost in translation