Hvid neglelak

Servicemeddelelse: Layout

Kender I det? Skabet er fyldt med tøj, men ligemeget hvilket outfit I smider på, så er det aldrig helt rigtigt? Sådan er det lidt med denne blogs layout. Der er rigtig mange muligheder for layout, og jeg er først ved at sætte mig ind i det og finde det, der fungerer. Derfor vil layoutet nok skifte ligeså mange gange, som jeg skifter outfit før en fest – det vil sige RIGTIG mange gange! I skal være velkomne til at smide en kommentar – både ris og ros!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid neglelak