Glædelig jul

Udsalg hos Urban Outfitters

Det meste af julemaden skulle gerne være fordøjet, og gaverne er åbnet. Juleræsset er vel overstået, og nu begynder udsalgene! Med udmagrede julebudgetter falder udsalgene sikkert i tør jord hos mangen en fashionista og tilbudshaj. Selv har jeg da planlagt at spendere julegavepengene og spare en del procenter ude i butikkerne.
Men mens de fysiske butikker ikke har åbent endnu, så er netbutikkerne så småt ved at begynde. Urban Outfitters har skudt deres udsalg i gang, og der har jeg allerede fundet mange ting, der gerne måtte komme hjem og bo i mit skab. Sort/hvide snøre-skoletter i lak fra Celia Marco, sorte coated jeans fra Fornarina, blå og sort silkekjole fra Lux, sort boyfriend blazer, blå og sorte ankelstøvler i ruskind fra Henrik Vibskov, grå og sort tuxedo-blazer fra Lux, platforms-skoletter i lak fra Paul & Joe Sister
Men jeg vil nu alligevel kigge mig om i forretningerne for at se, om der er noget, før jeg lægger en bestilling hos UO. Julen har været hård ved økonomien, og jeg har ikke længere et studiejob – så selvom det er udsalg, kan jeg desværre ikke shoppe amok.
(Billeder fra Urban Outfitters)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul