Sokker til jul

Virkelighedens ønskeliste

Som en helhjertet fashionista og indehaver af en mode-blog, så skulle man tro, at min ønskeliste ville være alenlang og udelukkende bestod af fashionable ting. Men sådan forholder det sig ikke. Hvis min familie, venner og andre potentielle gavegivere læste denne blog, kunne de nok hurtigt dechifrere, hvilke bløde pakker og skoæskeformede gaver jeg gerne ville have til at ligge under juletræet. Når det kommer til stykket, så er denne blog jo én lang ønskeliste.
Men i erkendelse af at min omgangskreds har et begrænset budget, så har jeg nedfældet en mere realistisk (læs: kedelig) ønskeliste. Ude i min gadget-sidebar på computeren har jeg noteret, hver gang der var en ting jeg synes, jeg manglede. Tanken bag den er, at jeg ønsker mig alle de ting, jeg ikke selv gider bruge penge på, fordi jeg bruger alle mine egne penge på tøj og sko. Det er mest køkkenting – de ting man godt kan leve uden, men som alligevel gør hverdagen lettere. De to sidste punkter på listen er der, fordi jeg er en værre frossenpind.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sokker til jul