Servicemeddelelse: Full-size billeder

Zac Posen Pre-Fall 2008

Mens vi venter på efterår/vinter 2008-showsene, sender designerne pre-fall-kollektionerne ud. De er virkelig begyndt at få større betydning. Selv er jeg ikke en, der manisk tjekker style.com ud og kan vurdere, hvad der er godt og dårligt (men hvem kan også det?). Alligevel vil jeg da vælge nogle af de looks ud, jeg synes fungerer, eller som er karakteristisk for den og den designers kollektion.

Første mand på banen er Zac Posen. De lavendelfarvede satin-pumps er super-søde til de sorte strømpebukser. Kjole/nederdele-længden er holdt til midt på låret. Især kjolerne er rigtig søde, men alligvel med et sjovt twist: En nøglehuls-udskæring i en ellers tækkelig kjole med plissering og lange ballonærmer. En grå kjole med synlige sømme og store pufærmer. En sort satinkjole med sjov udskæring. Kontrasten mellem uld-materialerne i vesten og den florlette top er det, der gør det sidste outfit just right.
(Billeder fra style.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Servicemeddelelse: Full-size billeder