Afrika, afrika...

Acne udsalg – for godt til at være sandt

Da jeg tjekkede indbakken her i formiddags lidt efter klokken 10, lå der besked i indbakken fra Acne om, at deres udsalg var startet. Jeg klikkede selvfølgelig ind for at se, om der var noget, der kunne friste og hvor store besparelserne var. Og så fik jeg noget af et chok. Der stod at alle nedsatte varer kostede 0 DKK – nul danske kroner: Giver de labre jeans væk?!
Ja, det var nok for godt til at være sandt. Alligevel prøvede jeg at se, om jeg kunne snige et par jeans ned i indkøbskurven, men så gik sitet ned og viste den der irriterende “Siden kan ikke vises”-meddelelse. De gæve svenskere havde nok opdaget fejlen, for et par minutter senere var de rigtige priser kommet på. Men man kan stadig spare 50% på en del af deres varer – og det er jo også en slags penge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afrika, afrika...