Kan det være sandt?

Blumen, blumen…

Hvis man skal tro forår/sommer 08-sæsonens catwalks, går vi en veritabel blomsterfestival i møde. Lige fra Balenciagas sublime skinnende blomsterkjoler med avanceret konstruktion, over D&G’s florletter flæser strøet med blomster, til mere jordnære blomstertoner hos Paul & Joe. Der skulle være noget for enhver smag! Jeg har endnu ikke bemærket så mange blomster i highstreet-butikkerne, men jeg ved, at genbrugsbutikkerne bugner med blomstrede nederdele og kjoler. Selv har jeg en nederdel begravet i skabet fra en genner i Berlin. Så skynd dig ned til den lokale Røde Kors- eller Kirkens Korshær-genner før din med-fashionista!

1 gang Aquascutum // 1 gang Dolce & Gabbana // 2 gange Marc Jacobs

(billeder fra style.com og elle.com – klik, klik for større billeder!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan det være sandt?