Stockholm Fashion WeeK: Dag 2 - del 2 + dag 3

Bodycon eller pro?

Hvis nogler af jer derude har fulgt denne blog i et stykke tid, så er der vist igen tvivl hos jer om, at min yndlings-farvekombinationen er sort/blå, og at jeg elsker, elsker hjerte-t-shirts og -kjoler. Derfor klikkede jeg straks ind på denne kjole for at se nærmere på den inde på Topshops hjemmeside, da jeg var inde for at se på deres nye varer. Men den er bodycon – og det er jeg ikke så meget for. Jeg synes, at kjolen havde være meget pænere, hvis den ligesom var mere a-formet…
(billede fra topshop.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm Fashion WeeK: Dag 2 - del 2 + dag 3