Sko i alle farver fra Christian Dior Haute Couture forår 2008

Chanel Haute Couture forår 2008

Ved Chanel’s haute couture-show kom modellerne ud af et kæmpe monument af den klassiske Chanel-jakke. Så naturligvis bød kollektionen på variationer over den ikoniske beklædningsdel. Looket var alt i alt meget ungt og friskt med korte nederdele og kjoler, og alle modellerne havde flade sko på – i modsætning til Christian Dior’s show. Det virkede lidt mækeligt, at der ikke var en eneste høj hæl – men jeg må jo selv indrømme, at jeg går langt mere i flade end høje sko, selvom jeg knuselsker høje hæle!
Måske for at kompensere for den manglende højde fra skoene, så havde modellerne højt hår. Jeg kunne rigtigt godt lide det – et ungt, sødt look – men jeg tror ikke, jeg selv vil kunne sætte mit hår sådan – desværre!
(billeder fra style.com og fashionologie)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko i alle farver fra Christian Dior Haute Couture forår 2008